Start samarbejde

Vi står altid klar til at give 100% for din virksomhed

 • Ung målrettet virksomhed
 • Lille virksomhed som giver 100% for alle kunder
 • Giver dig mulighed for at koncentrere dig om vækst i din virksomhed

Få et uforpligtende tilbud


InKom søger altid nye kunder vi kan hjælpe med deres telemarketing, kundeservice, mødebooking relaterede problemer.

Hos InKom erhvervsservice giver vi altid hele armen for hver en kunde, dette er også grunden til vores høje kundetilfredhed. Om Du skal bruge hjælp til kundeservice, telemarketing eller mødebooking så er du altid i sikre hænder hos vores ambitiøse hold.

Opgaver for vores kunder


Cealab AB

Indgåendeopkald, udgåendeopkald og emails

Vi har igennem de sidste 3 år haft samarbejde med CeaLab AB. Her har vi stået for alt kundeservice på det danske marked. Vi har stået for udgående opkald, indgående opkald og e-mails.

Ved indgående opkald – har vi stået for, at besvare generelle og dybdegående spørgsmål, løse udfordringer med reklamationer, faktura og konflikthåndtering. Samt oprette ordre, ændre ordre og sætte kunder i bero. Igennem CeaLab kundeservice E-mail. Kan vi varetage næsten alle opgaver – den vej igennem besvarer vi generelle spørgsmål og opretter ordrer.

Ved udgående opkald – kontakter vi tidligere kunder, for at hører om deres tilfredshed med produktet samt deres oplevelse, med henblik på, at tilbyde både nuværende men også tidligere kunder, en fordel I at fortsætte hos CeaLab AB.

CeaLab AB arbejder primære med abonnement løsninger, hvor vores opgave er, at skræddersy det til de enkelte kunder. Du kan læse deres reference her

Referencer


 • Inkom har været partner i tre år. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og ser frem til et fortsat godt samarbejde. Samarbejdet har fløjet godt, og der har altid været en fleksibilitet omkring vores ønsker. Inkom har handlet professionelt med stor fleksibilitet og lydhørhed.Daniel - Cealab


Elsikkerhed.dk

Invitationer og nyhedsbreve.

Vi har siden 2018 haft et godt samarbejde med Elsikkerhed.dk – de arbejder bl.a. med kursuser og fyraftensmøder, hvor vores opgave har været, at følge op på deres invitationer og nyhedsbreve.

Her kontakter vi kunderne som enten har modtaget invitation pr. mail eller pr. brev – hvor vi leverer serviceopkald til kunderne for at påminde dem om kursuset og/el. fyraftensmødet. I det fleste tilfælde tilmelder vi kunderne direkte i telefonen, og andre tilfælde, bliver der tilsendt en ny invitation som der bliver lavet opfølgning på.

Sådan sikre vi, at alle de inviterede har taget stilling til arrangementet.


 • Udtalelse kommer...-


Basuba.dk

Indgåendeopkald, udgåendeopkald og emails.

Vi har overfor Bausba.dk, leveret kundeserviceløsninger, så de er klar til at gå live og markedsføre virksomheden. Opsætningen er således, at vi har gjort alt klar for dem, til at de kan sætte gang i ”maskinen” så når trafikken bliver større end de kan følge med til, kan InKom Erhvervsservice overtage alt fra indgående opkald, til udgående opkald og E-mails/online service.

Igennem fælles sparingen, har vi været med til, at løfte Basuba.dk kundeservice, til et professionelt niveau. Vi glæder os til, at være med på rejsen med dem.

 • Udtalelse kommer...-

Book et uforpligtende møde med os

Hvad I vil opnå
 • I vil opnå at kunne fokusere på, at videreudvikle og vækste jeres forretning.
 • I vil opnå, at dine kunder får en professionel kundeoplevelse, hver gang!
 • I vil opnå, at jeres sælgere får mere tid til at sælge.

Hvad I vil undgå
 • I undgår anstrengelser og udgifter
 • I undgår at være afhængig af en inbound telefon.

Hvis I kan se jer selv I de ovenstående punkter. Så ser vi et klart potentiale for jer og jeres virksomhed, og vi vil med glæde investere noget af vores tid, for at kortlægge hvad vi helt praktisk kan hjælpe jer med.
Hvis du går med overvejelserne om, at outsource din egen afdeling. Så tøv ikke med at booke et møde. Vi vil elske og gennemgå jeres muligheder sammen med jer.
Vi kan tage mødet pr. telefon, Skype eller fysisk møde.

- InKom Erhvervsservice


Book et møde