Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Vi har nedenfor uddybet, hvilke informationer der indsamles, formålet med informationerne og hvilke tredjeparter, der har adgang til oplysningerne.

Udgiver og kontakt oplysninger

Hjemmesiden ejes af:

InKom IVS
Silkeborgvej 102, 1. sal
7400 Herning
Telefon: 71 96 96 46
Email: info@inkom.dk

Cookies

Følgende hjemmeside anvender ”cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde virus og det er altid muligt at slette eller blokere for cookies, som du kan læse mere om her, dog kan det risikere at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden omfattes af lokale cookies og cookies fra tredjeparter:
Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data - disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: inkom.dk
Følgende cookiedeklaration er sidst opdateret d. 02-10-2018 af Cookiebot:

Nødvendige

NavnUdbyderTypeUdløbBeskrivelse
CookieConsentinkom.dkHTTP1 årGemmer brugerens cookiesamtykketilstand for det aktuelle domæne.
wordpress_test_cookieinkom.dkHTTPSessionAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

Statistik

Marketing

Uklassificeret


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.

Vi behandler dine personoplysninger i det omfang du indtaster, sender eller på anden måde frivilligt giver os dine data gennem vores kontaktformular. Når der sendes en e-mail behandler vi dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at imødekomme dine anmodninger og spørgsmål.

Det generelle formål

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer, til at identificere dig som bruger for at optimere vores services og indhold til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis der gives samtykke til det. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, samt tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du ønsker at rapportere fejl eller høre mere om vores cookie-politik, er du mere end velkommen til at kontakte os. Alt henvendelse herom kan ske til: info@inkom.dk. Du har ret til at indgive en klage, og hvis vi ikke kan hjælpe, kan du klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.