Servicere, rådgive og forbedre din forretning

Her os InKom Erhvervsservice er vores hovedfokus at kunne være med til at servicere, rådgive og forbedre andre virksomheder indenfor de felter, vi har specialiseret os i. En af vores tiltag for, at kunne yde services og tage kundeservicen til et højere niveau for både mindre og større virksomheder er, at stille en ekstern receptionist til rådighed. 

Igennem vores egne receptionister sørger vi for, at passe din telefon og dine kunders henvendelser ligesom du havde din egen receptionist.

Skræddersyet løsning med stor fleksibilitet

Ingen kunder er for store og ingen kunder er for små for os. Vi skræddersyrer en løsning for dig, ligesom du ønsker det. Det skal betyde, at du selv bestemmer hvornår, hvor mange og hvordan vi skal håndtere dine opkald. Der kan være vigtige møder hvor man ikke vil forstyrres, vigtige arbejdsopgaver hvor det er rart og holde fokus og selvfølgelig ferieperioder, sygdom og lign. hvor det er rart, at man kan sikre sig at telefonen bliver taget. 

Vi er derfor meget fleksible når vi skal lave en løsning sammen med dig. Vi rådgiver selvfølgelig ud fra vores erfaring og sammen finder vi den bedst mulige løsning, så du kan have ro i maven. Du får en dialog med den eksterne receptionist, så du selv har en fornemmelse af hvem og hvordan receptionisten er, samt hvordan du ønsker at dine kunder skal behandles. Udover det, sørger vi selvfølgelig for at alt markedsføring pr. telefon vil blive sorteret fra.

Arbejdsro, øget effektivitet og flere kunder

Så snart du er i gang med en løsning hos os, vil du opleve arbejdsro i de perioder, du ønsker vi håndtere dine opkald. Det betyder, at du kan øge din effektivitet og derfor nå mere, da du minimere forstyrrelser i løbet af dagen. Derudover vil dine kunder aldrig opleve, at ringe forgæves da du har sikret dig, at der altid er en klar til og håndtere dine opkald også når du selv ikke er til rådighed. Det gør, at du øger din virksomheds tilgængelighed og derfor øger muligheden for flere og nye kunder. Desuden vil dine kunder få en professionel oplevelse hver gang de tager kontakt til din virksomhed.

Så hvis du vil have ro i maven og gerne vil spise frokost uden forstyrrelser, så tager du selvfølgelig bare kontakt.

Flere og nye kunder

Du vil med en ekstern receptionist, sikre dig nye og flere kunder og I vil dermed opleve øget indtjening. Da vi fastholder dine kunder, fremfor de ringer videre til konkurrent.

Kontakt os

Ringer ikke forgæves

Der er ingen kunder som vil ringe forgæves. I stedet for, at kunden møder en upersonlig telefonsvar, så får kunden direkte personlig kontakt med en receptionist hos os.

Kontakt os

Arbejdsro og øget effektivitet

Du undgår unødige forstyrrelser i hverdagen, så du kan fokusere på den opgave/kunde som du er i gang med. Du øger effektiviteten og giver dig selv arbejdsro i løbet af dagen.

Kontakt os

Hvad vil i opnå

Hvad vil i undgå