Mødebooking

Kvalitetsbevidste møder på segmenteret emner

 • I får flere og nye kunder
 • Jeres hverdag bliver nemmere - I skal blot holde øje med jeres kalender
 • Vi sparer jer anstrengelserne og omkostningerne

Få et uforpligtende tilbud


Et af vores speciale områder

Er mødebooking

Hos InKom Erhvervsservice brænder vi hver dag for, at skabe, fastholde og udvikle kunder. Vi tilbyder et skræddersyet mødebooking set-up - hvor vi gennemgår hvilke forventninger i har til projektet. Vi kører typisk et basis forløb på 10 arbejdsdage (58 timer) og derefter et længere sigtet målsætning.

Vi bestræber os altid efter, at skabe længere sigtet samarbejde. Da vi af erfaring kan se, at det giver bedre resultater.
Vi vil elske og gennemgå jeres muligheder, så det lige præcis passer til jeres behov og budget.

Kold Canvas med mødebooking – kan være utrolig tidskrævende for jer. Derfor vil vi anbefale, at få dem ud i deres biler og lad dem gøre hvad de er bedst til og lad os gøre hvad vi er bedst til.

Mødebooking når det kan betale sig!

Vi brænder for at leverer møder som lever op til vores fælles forventning. Vi har stor interesse i, at finde ud af hvordan dine møder forvandler sig, til salg eller ej. Hvorfor vi løbende ligger fælles strategier om, hvilke emner samt områder der skal fokuseres på. Ud fra vores fælles strategi og fremgangsmåde, kan vi leverer jer møder, hvor kunden er forbedret og motiveret for at møde jer.

Mødebooking med telemarketing

Hos InKom Erhvervsservice er vores ypperste formål
 • At I får flere og nye kunder, dermed en øget omsætning
 • Jeres hverdag bliver nemmere - I skal blot holde øje med jeres kalender
 • Vi sparer jer anstrengelserne og omkostningerne, ved at ansætte en intern mødebooker
 • Derfor sparer vi jer for de dyre og ressourcekrævende timer, hvor I selv sidder ved telefonen
 • Vores samarbejde skal kunne ses på bundlinjen


Vi har et solidt samarbejde med Adversus som har landet bedste system til mødebooking. Her er det nemt og smertefrit at integrerer jeres kalender i vores system, så vi kan koordinerer og booke møderne direkte i jeres kalender. Herefter bliver der sendt bekræftelse til den nye potentielle kunde samt til assurandør, konsulent og sælger. System har også den automatiske funktion, at den potentielle kunde bliver påmindet om mødet pr. sms/mail dagen før mødet. Igennem Adversus kan vi indhente statistiker på alt arbejde vi foretager os. Så hvis I ønsker data for et forløb, vil det blive sendt efter aftale.
telemarketings system til mødebooking

Fremgangsmåde

Vi gennemgår selvfølgelig altid samarbejdet med vores kunder; hvor som tidligere skrevet, ligger en skarp plan for de første 10 arbejdsdage. (58 timer).
Det indeholder følgende:

1)

De første par dage Er gennemgang af din virksomhed, hvilke områder skal vi specifik sælge jer ind på, hvorfor er I unikke i forhold til andre virksomheder, hvad er jeres typiske kunder, hvilke referencer har I osv.

2)

Her er det vigtigt, at vi får et bredt og dybt forståelse for jeres virksomhed, så vores projektleder er fuld opdateret omkring jeres virksomhed.

3)

Efterfølgende udarbejdes der et manuskript med de vigtigste punkter, som bliver godkendt af jer.

4)

Herefter har vi 3 dages udgående opkald – hvor vi tester og retter til hvis nødvendigt – og evaluere den første uge sammen med jer.

5)

Efter dette, er vi klædt godt nok på til at varetage jeres opgave uden de større afbrydelser. Alt efter sværhedsgrad og forventninger tilpasser vi økonomien til den konkrete opgave.


Book et uforpligtende møde med os

Hvad I vil opnå
 • I vil opnå, flere og nye kunder
 • I vil opnå, øget omsætning
 • I vil opnå, mere tid til det I er bedst til. Få underskrifter i hus!

Hvad I vil undgå
 • I vil undgå, anstrengelser og udgifter for jeres egen mødebooker.
 • I vil undgå, at jeres assurandør/sælger/konsulent bruger dyrebare timer på telefonen.
 • I vil undgå tomme kalendere.

Hvis I kan se jer selv I de ovenstående punkter. Så ser vi et klart potentiale for jer og jeres virksomhed, og vi vil med glæde investere noget af vores tid, for at kortlægge hvad vi helt praktisk kan hjælpe jer med.
Så tøv ikke med til booke et møde. Vi vil elske og gennemgå jeres muligheder, sammen med jer.


- InKom Erhvervsservice


Book et møde